Pišite nam

ili

ODMAH

Zakažite MAJERSOV KOKTEL putem brze Whatsapp poruke
OBIČAN POZIV
HIPERBARIČNA KOMORA
OxyHealth je svetski lider u proizvodnji prenosivih hiperbaričnih komora. Sve više lekara, profesionalnih sportista i porodica u procesu zdravstvenog oporavka svoje poverenje poklanjaju OxyHealth komorama. Pouzdano tvrdimo da svaka komora zadovoljava najviše standarde bezbednosti u ovoj industriji.
O HIPERBARIČNOJ KOMORI
Hiperbarična komora NE LEČI, ali je često neophodan saradnik i pomoćnik u lečenju mnogih bolesti. Komforna, lepa i udobna komora Vam omogućava da u toku tretmana se odmorite i uživate. U toku tretmana se može i dobijati intravenska terapija čime postižemo fenomenalne rezultate regeneracije i oporavka organizma.
CENA TRETMANA koji traje 60 minuta je 6000 RSD.
PAKET KOJI JE PRIMAMLJIV – Uz tri multivitaminske infuzione terapije ostvarujete popust od 50% na tretman u hiperbaričnoj komori!

Rezervišite svoj termin

062 399 888
  • Pre nego što se odlučite gde ćete na tretman, obavezno se raspitajte o poreklu i kvalitetu komore. Radi se o Vašem zdravlju! Komora mora imati odobrenje ALIMS-a, Agencije za lekove. OxyHealth komora je jedina komora u Srbiji koja ima ALIMS sertifikat. Nemojte da Vas zavara cena tretmana. Cenu je oduvek određivao kvalitet!
  • Više o OXY HEALTH komorama možete pogledati na sajtu www.oxyhealth.rs njihov korisnički servis vam stoji na raspolaganju.
  • © 2022, Medical Time Hospital All rights reserved.