Pišite nam

ili

ODMAH

Zakažite MAJERSOV KOKTEL putem brze Whatsapp poruke
OBIČAN POZIV
  POVEĆANJE GRUDI
 • Šta je povećanje grudi (Augmentaciona mamoplastika)?

  Povećanje grudi (augmentaciona mamoplastika) je estetska hirurška procedura povećanja veličine i poboljšanje ovog dela tela, obično kroz postavljanje silikonskih ili fizioloških implantata. Žene imaju operaciju povećanja grudi iz različitih razloga. Jedan od razloga je povećanje veličine, medjutim ovo je i jedna od najefikasnijih procedura za ispravljanje uočljivih asimetrija grudi. Zaista, krajnji cilj operacije je da se prirodne mere pacijenta ulepšaju i stvori simetričniji, bolji estetski izgled.

  Cilj ove operacije?

  Cilj je poboljšati prirodne proporcije pacijenta i stvoriti simetričniji, estetski ugodan profil. Kao i kod svake intervencije plastične hirurgije, vaša očekivanja treba da budu realna kada razmišljate o estetskom zahvatu.

  Kome je potrebno povećanje grudi?

  Ovo je jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih hirurških procedura. Žene koje žele povećanje grudi ili koje su primetile da su im se grudi počele menjati u poslednjih nekoliko godina zbog godina ili nekog drugog faktora preferiraju operaciju povećanja. Međutim, ovaj postupak nije pravi izbor za sve.

  Volumen i veličina

  Ako mislite da je vašim grudima potrebno povećanje ili ste nezadovoljni oblikom ili volumenom, ova operacija je pogodna za vas.

  Asimetrične grudi

  Kao rezultat nekih faktora, ako imate asimetrične grudi, ova situacija može uticati na vaše samopouzdanje. Silikonski implantati za dojke pružaju prirodan osećaj i udobniji izgled.

  Zdravlje

  Generalno, pred ovakav zahvat trebalo bi da ste dobrog fizičkog zdravlja. Trebalo bi da obavestite hirurga o svojoj zdravstvenoj situaciji pre operacije. Vaš hirurg će odlučiti o proceduri u skladu sa vašim zdravstvenim problemima ako ih imate.

  Mišljenja pacijenata

  Uspeh je vezan za estetsku perspektivu plastičnog hirurga i njegovu ili njenu spretnost više od drugih operacija. Prilikom izbora hirurga, ključno je obratiti pažnju na to da hirurg ima visoku estetsku percepciju, kao i dobre hirurške veštine kako bi operisao uspešno i bio zadovoljan rezultatima nakon operacije.

  Trudnoća i dojenje

  Nakon trudnoće i dojenja, žene možda više nisu zadovoljne izgledom svojih grudi nakon porođaja. Ovom procedurom moguće je vratiti punoću dojke.

  Punoća grudi

  Ako odeća poput kupaćih kostima ne pristaje formi, ili kada odeća pristaje kukovima, ali je prevelika na grudima, povećanje grudi može biti izbor.

  Rekonstrukcija grudi

  Žene koje se odluče za rekonstrukciju grudi imaju nekoliko opcija kako to učiniti. Grudi se mogu obnoviti operacijom implantata dojke.

  Šta treba uzeti u obzir pre povećanja grudi?

  Operacija poboljšava izgled i pomaže da se osećate samopouzdanije. Međutim, važno je da uzmete u obzir nekoliko faktora pre nego što se podvrgnete operaciji.

  Pušenje

  Ako ste pušač, morate prestati da pušite najmanje dve nedelje pre operacije. Nikotin može suziti krvne sudove i predstavljati problem za cirkulaciju krvi, a ugljen monoksid može uticati na snabdevanje kiseonikom tkiva koje zaceljuje.

  Lekovi

  Najmanje tri nedelje pre datuma operacije treba da prestanete da uzimate sve lekove koji sadrže aspirin ili ibuprofen. Morate izbegavati određene vitamine i biljke jer oni takođe mogu izazvati razredjenje krvi. Uzimajte samo lekove koje je odobrio ili propisao hirurg.

  Dijeta

  Pre svih operacija stomak treba da bude prazan. Dakle, ne bi trebalo ništa da jedete ili pijete jutro pre operacije. Pripremite se za ovo tako što ćete rano večerati i preskočiti čašu vode pored kreveta tokom cele noći!

  Da li se pitate o operaciji povećanja grudi?

  Molimo vas da podelite svoje kontakt informacije i mi ćemo vam se javiti što je pre moguće sa svim detaljima o povećanju grudi u Beogradu, Srbija.

  Kako se radi povećanje grudi?

  Povećanje grudi je hirurška procedura kojom se koriguje veličina ovog dela tela. Opšta anestezija je najčešća za ovu proceduru. Povećanje grudi se smatra ambulantnom operacijom, obično traje 45 do 90 minuta. Operacija povećanja grudi može se izvesti ubacivanjem implantata ili transferom masti. Implantati za dojke su ispunjeni sa dve vrste materijala: fiziološki rastvor ili silikon. U hirurgiji implantiranja implantati se mogu postaviti ispod ili preko mišića dojke. Pored toga, postoji niz različitih oblasti na kojima se može napraviti rez. Nakon povećanja grudi sa masnim transferom, pacijentkinja može ići kući istog dana uveče bez otpusta, ali po potrebi pacijentkinja može biti hospitalizovana jednog dana u bolnici. Ako imate pitanja poput "Koliko dugo traje operacija povećanja grudi?", obratite nam se!

  Vrste povećanja grudi: Operacija implantata dojke ili povećanje grudi sa transferom masti

  Operacija povećanja grudi se izvodi implantacijom grudi ili transferom masti. Ako preferirate operaciju implantacije dojke, imate opcije kao što su silikon ili fiziološki rastvor, zaobljeni ili oblikovani, teksturirani ili glatki oblik implantata. Pored toga, sve ove vrste implantata su dostupne u različitim veličinama. Implantati se mogu postaviti kroz rezove napravljene u različitim oblastima. Mogu se postaviti ispod ili iznad mišića. Otvoreno iznesite svoja očekivanja svom lekaru i zajedno odlučite koja je opcija najbolja za vas.
  Druga alternativa je povećanje grudi sa transferom masti. U ovoj metodi, u suštini se koristi liposukcija za uklanjanje masti iz drugih delova vašeg tela i ubrizgavanje u vaše grudi. Nakon transfera masti, pacijent može ići kući istog dana uveče bez otpuštanja, ali ako je potrebno, pacijent može biti hospitalizovan jedan dan u bolnici.

  Imate li bilo kakvih pitanja o povećanju grudi?


  Dobijte najpouzdanije informacije na najbrži način o povećanju grudi u Beogradu, Srbija.


  Možete lako doći do lekara u Specijalnoj bolnici iz oblasti opšte hirurgije Medical Time Hospital i saznati više o personalizovanim odgovorima na vaša pitanja.

  Šta očekivati nakon povećanja grudi?

  Operacija povećanja grudi povećava veličinu i poboljšava oblik dojki. Studije su pokazale da implantati u grudima mogu pomoći u jačanju samopouzdanja, imidža tela. Rezultati operacije su obično dugoročni.
  Cilj augmentacione mamoplastike je da se poboljšaju prirodne proporcije pacijenta i stvori simetričniji, estetski ugodan profil grudi. Ova operacija ne može ispraviti grudi koje su ozbiljno opuštene. Operaciju podizanja grudi, kao potpuno zaseban zaahvat, kao i povećanje grudi treba uraditi u istom mahu kako bi se opuštene grudi podigle i povećala njihova veličina. Podizanje grudi se obično izvodi istovremeno sa povećanjem grudi. Međutim, možda će biti neophodno da se ovo izvede u različito vreme. Vaš hirurg će vam pomoći da donesete ovu odluku.

  Kada nestane zategnutost posle povećanja grudi?

  Normalno je da se oseća zategnutost nakon operacije implantacije dojke i tokom procesa oporavka. Idealno bi trebalo da nestane 2 nedelje nakon operacije. Tokom oporavka od operacije povećanja grudi, takođe je uobičajeno da se oseća ukočenost i nelagodnost oko tog područja mesec dana, međutim otok bi trebalo da se smiri nakon 3 nedelje. Ako uočite neusklađenost ili nelagodnost implantata u grudima pre i posle, konsultujte se sa svojim lekarom. Imajte na umu da će nakon operacije povećanja grudi biti potrebno neko vreme da grudi dostignu svoj puni oblik i položaj.

  Faze oporavka nakon operacije povećanja grudi

  Oporavak nakon operacije povećanja grudi prati određene korake. U početku su grudi istegnute i otečene. Osim toga, može postojati bol. Tokom narednih 6 nedelja dolazi do značajnog oporavka. Nakon perioda od 3 meseca, većina otoka nestaje, grudi postaju mekše i izgledaju prirodnije. Naravno, ovaj period je direktno povezan sa vašom anatomijom. Obično morate da sačekate do 6 nedelja pre vežbanja.

  #1 dan

  Posle nekoliko sati, osećaćete se manje bolno i pospano. Stoga, kada odete kući nakon nekoliko sati, trebaće vam neko da vas odveze. Pre nego što odete, hirurg će vam umotati grudi grudnjakom ili elastičnom trakom. Ovo će podržati vaše grudi tokom oporavka. Vaš hirurg će takođe objasniti kako da se brinete o vašim mestima rezova.

  #3 - 5 dana

  Tokom prvih 3 do 5 dana, verovatno ćete osetiti najviše neprijatnosti. Vaš lekar će vam propisati lekove koji će vam pomoći da kontrolišete bol. Možda imate manje krvarenje na mestima rezova. Ovo nije neobično. Ali ako ste zabrinuti zbog bilo kakvog krvarenja, razgovarajte sa svojim hirurgom.

  #1 nedelja

  Kako se približavate jednoj nedelji, možda ćete moći da kontrolišete bol pomoću lekova protiv bolova koji se izdaju bez recepta. Bol treba da bude minimalan posle prve nedelje. Uz odobrenje hirurga, možete postepeno da se vratite lakim svakodnevnim aktivnostima.

  #3-4 nedelje

  Tokom ovog vremena, i dalje ćete imati bol i otok. Ali trebalo bi polako da ide na bolje. Ako imate fizički zahtevan posao, moraćete da budete bez posla 3 nedelje ili više. Takođe ćete morati da izbegavate dizanje teških tereta i intenzivne fizičke aktivnosti, poput trčanja.

  #2 meseca

  Nakon otprilike 2 meseca, trebalo bi da se približite potpunom oporavku, mada to zavisi od osobe do osobe.

  Imate bilo kakvih pitanja? Dobijte najpouzdanije informacije na najbrži način.

  Možete lako doći do lekara u Specijalnoj bolnici iz oblasti opšte hirurgije Medical Time Hospital i saznati više o personalizovanim odgovorima na vaša pitanja.

  Koliko dugo traju implantati dojke?

  Implantati za dojke su napravljeni od silikona, koji u osnovi traje večnost. Međutim, pitanje na koje treba odgovoriti je koliko dugo implantati u grudima traju u telu. Implantati za dojke su generalno dizajnirani da traju 10-20 godina nakon postavljanja. Međutim, neki mogu osetiti da su im implantati očvrsli. Ovo se takođe naziva kapsularna kontraktura i to se dešava kada naša tela pokažu reakciju na strano telo "implantat" negde nakon operacije povećanja grudi. Zbog toga se savetuje da se provere i zamene kada/ako je potrebno.
  SEPTORINOPLASTIKA - Operacija nosa

 • Operaclja nosa iii rinoplastlka jedna je od najčešće izdvojenih operacija u polju estetske hirurgije, kako od strane otorinolaringologa, tako i plastičnih hlrurga. Nos zauzima centralnu poziciju na licu i daje mu identitet, a osim čula mirisa, služi i grejanju, čišćenju i vlaženju vazduha koji udišemo. Stoga je veoma bitno da ne zaboravimo da je nos i funkcionalan organ, a ne samo kozmetska facijalna struktura.

  Pacijente često više obraćaju paznju na izgled nosa nego na otežani prolazak vazduha kroz nos, što je za normalnu funkciju celog sistema za disanje, ali i za normalan život veoma bitno. Često kandidati za estetsku korekciju nosa nisu svesni da imaju problem sa disanjem, pa se u toku kliničkog pregleda određenim manevrima ustanovi suprotno. U tom slučaju se savetuje da se u istom aktu obavi i operacija septuma (septorinoplastika).

  Nos je, sa nosnom pregradom (septumom), podeljen na dva dela. U idealnom slučaju septum je prav i oba nosna hodnika su približno istih dimenzija. Međutim, ukoliko je ova pregrada kriva, ona predstavlja fizičku prepreku za disanje, odnosno vazduh ne može tako lako da prođe kroz nos. Kriva nosna pregrada može biti urođena iii može biti posledica mehaničke povrede nosa. Za povrede je karakteristicno to da, što ranije nastaju tokom života, daju teže deformitete kako nosa tako i nosnog septuma.

  Deformacije nosa se leče hirurški iz dva razloga: kada je deformacija nosa isključivo estetske prirode bez smetnji u disanju (rinoplastika) iii kada deformacija nosa dovodi do deformacije septuma koja ometa normalno disanje (septorinoplastika). U tom slučaju neophodno je prisustvo ORL hirurga na operaciji, zajedno sa plastičnim hirurgom.

  Indikacije za operaciju nosnog septuma (septoplastika) su, pored, otežanog disanja na nos kao najčešće indikacije, i glavobolja, hronične upale sinusa, srednjeg uva, hrkanje i bronhijalna astma.

  Iz tog razloga neophodno je da svaki pacijent pre operacije uradi CBCT snimak nosa i paranazalnih šupljina, kako bi se pored devijacije registrovalo i moguće prisustvo udruženih problema, ali i varijabilne anatomske okolnosti svakog pacijenta, što omogućava izrađivanje preciznog preoperativnog plana.
  OPERACIJA KILE

Operaciju izvodi Prim. Dr Milan Petrović - VMA

 • Kila (hernia) predstavlja ispupčenje (protruzlju) tkiva kroz otvore tzv. slabe tačke trbušnog zida. Nastaje na mestima gde postoji prirodna slabost trbušnog zida, kao što je slučaj sa preponama i delom oko pupka i stečenih slabosti u vidu mesta prethodnih operacija stomaka. Genetska predispozicija i starenje igraju veliku ulogu u pojavljivanju kile. Vremenom se kila sve više spušta i njeno vraćanje u unutrašnjost otvora prestaje da bude moguće što vodi ka komplikacijama. Kila može da se sastoji od trbušne maramice (membrane oko unutrašnjih organa), masnog tkiva, tankog iii debelog creva i slepog creva.

  U zavisnosti od mesta i načina nastanka kile delimo ih na preponske, pupčane, femoralne, epigastrične, unutrašnje i ventralne. Dijagnoza se postavlja vizuenim i manuelnim pregledom hirurga (palpacijom) i ultrazvučnim pregledom mekih tkiva abdomena.

  PREPONSKA KILA

  Preponske kile su smeštene u preponama, sa jedne iii obe strane, mogu biti spuštene u skrotum sa iste strane, kada je odstranjivanje nešto zahtevnije. Preponske kile su najčešće (75% slučajeva) i uglavnom se javljaju kod muškaraca. Razlog nastanka je najčešće disbalans između čvrstine mišića trbušnog zida i napora koji se ulaze u svakodnevnim aktivnostima.

  FEMORALNA KILA

  Za razliku od preponske femoralna kila se najčešće javlja kod žena, naročito kod onih koje su imale više težih porođaja i koje su u trećem dobu. Pojavljuje se ispod preponskog ligamenta na preponskom prevoju. Nalazi se u femoralnom kanalu u kome su smeštene i femoralna arterija i fivac, što već ukazuje na delikatnost lokacije zbog rizika od komplikacija. Za razllku od preponske kile ne može sama da se vrati u stomak, niti to može da se izvede rukama. Femoralna kila vrlo često zna da dovede do uklječenja iii razvoja drugih komplikacija.

  PUPČANA KILA

  Pupčana kila se pajavljuje u predelu pupka i može da bude urođena iii stečena. Nastaje usled povećanja intraabdominalnog pritiska, uglavnom na gornjoj strani pupka. Kada je stečena, najčešće se pojavljuje kod porodilja i izrazito gojaznih osoba. Manje pupčane kile imaju veću mogućnost da završe sa komplikacijama, pa se smatraju opasnijim nego veće, koje su više estetski problem. Kada se pupčana kila pojavljuje nakon operacija na prednjem trbušnom zidu, govorimo o ventralnoj kili.

  EPIGASTRIČNA KILA

  Epigastrične kile su smeštene između pupka i donjeg rebarnog luka i uglavnom je čini masno tkivo u kilnoj kesi. Ovaj tip kila može da izazove bolove i nelagodnost, ali može da bude i asimptomatska. Epigastrična kila se češće javlja kod muskaraca i manje je veličine u odnosu na druge kile.

  KLASIČNA I THD ULTRAZVUČNA MINIMALNO INZVAZIVNA OPERACIJA HEMOROIDA

  Operaciju izvodi Prim. Dr Milan Petrović - VMA

  Hemoroidi su normalna anatomska vaskularna struktura u analnom kanalu. Delimo ih na spoljašnje i unutrašnje. Kada su upaljeni daju znake i simptomi hemoroidalne bolesti. Unutrašnji hemoroidi se pojavljuju se unutar analnog kanala. Kada su manje izraieni ne mogu se videti iii napipati spolja. U večini slučajeva ne zahtevaju hirursko lečenje.Spoljašnji hemoroidi se pojavljuju ispod kože na samom početku analnog kanala. Za razliku od unutrašnjih hemoroida mogu biti izuzetno bolni prilikom defekacije.


 • Stepen hemoroida se određuje anamnestički i fizičkim pregledom. Postoje sledeci stepeni:

  Gradus I - krvarenje bez prolapsa

  Gradus II - ispadaju napolje pri defekaciji ali se sami vraćaju

  Gradus Ill - ispadaju napolje pri defekaciji svih pacijenata mora sam da ih reponira unutra

  Gradus IV - stalno su napolju, ne mogu da se vrate unutra, a mogu se i ukljestiti

  Lečenje

  Blagi simptomi (isto krvarenje i/ili ispadanje hemoroida koji se spontano vraćaju) se mogu smiriti promenom načina ishrane kao i upotrebom pomoćnih sredstava. Potrebno je da stolica ne bude tvrda a ni prolivasta što se maze postici povecanim unosom namirnica sa vekom kolicinom vlaknastih materija (voce, povrce, hleb i cerealije) povecanim unosom tecnosti (2 - 2,5 litara dnevno) i upotrebnom preparata plantago ovata (Transilane}. Treba izbegavati konzumiranje kafe, žestokih pica, zacinjenih i ljutih jela. Nove kliničke studije pokazale su da se upotrebom preparata flavonoida {najpoznatiji je diosmin - Phlebodia i deluju antiinflamatorno, antiedematozno i venotonički) uz dodatak plantago ovata i pridržanjem pomenutih dljetetskih mera veoma efikasno mogu tretirati hemorodi I l 11 stepena.

  Hemoroidektomija Klasična i THD

  - Klasična hirurška procedura pri kojoj se otklanjaju hemoroidi. Indikacije za hirurski tretman su: stalno tromboziranje, ako tretman elastičnim llgaturama ne daje zadovoljavajući rezultat, prolabirani hemoroidi su uklješteni i ne mogu se reponirati ,postoji stalno krvarenje uz izraženu anemiju. Hirurski se hemoroidi mogu trajno resiti otvorenom metodom po Milligan-Morgan-u, koja se cesce primenjuje u Evropi gde se defekti na mukozl koji nastaju posle hemoroidektomije ostavljaju neuslvenl, kao i zatvorenom metodom po Ferguson-u, koja se češće primenjuje u SAD i pri kojoj se defekti na mukozi ušivaju.
  THD (Transanalna hemoroidalna dearterijalizacija) - Kojoj dajemo prednost u našoj ustanovi, s obzirom da se ne narušava anatomski intregitet zavrsnog dela debelog. creva te su bolovi minimalni iii nepostojeci, a rizik od komplikacija je sveden na minimum.

  THD pripada grupi minimalno invazivnih procedura jer se ne seče sluznica i ne uklanja se hemoroidalno tkivo. Pri izvođenju ove procedure koristi se specijalno razvijen anoskop koji se kombinuje sa Doplerovom sondom au cilju identifikacije hemorodalnih arterija (poticu od arterije rectalis sup.) na 2-3 cm. iznad zupcaste linije. Kada se Dopler-om identifikuju zavrsne grančice arterije rektalis superiorni postavlja se sav kojim se smanjuje dotok krvi u hemoroide. Ako postoji prolaps mukoze, prolabirana mukoza se podize i suturira (sa poslednjim savom na minimalnoj udaljenosti od 5 mm od zupcaste linije) vraćaju se na taj način hemoroidalne jastučiće na mestu. Ovo je drugaciji pristup u odnosu na tradicionalnu hemoroidektomiju kojom se vrši sečenje hemoroidlanog jastučića.
  Abdominoplastika
 • Abdominoplastika je hirurška operacija zatezanja stomaka, uklanja višak masnoće i kože i, u većini slučaja, obnavlja oslabljenje ili odvojene mišiće stvarajući stomačni profil koji je glatkiji i čvršći.

  Jedino je efikasno rešenje kada je upitanju dijastaza stomačnih mišica. Javlja se kod gotov 2/3 žena nakon porođaja. Nastaje zbog njihovog razdvajanja tokom trudnoće kao i uticaj hormona koji povećava elastičnost tkiva. Osim estetskih diastaza može dati i zdravstvene probleme kao sto je kila, probleme sa mokrenjem, bolovi u leđima, tako da su pacijenti sa ovom problematikom idealni kandidati za abdominoplastiku. U kombiniaciji sa liposukcijom predstavlja jednu od trenutno najpopularnijih metoda odnosno „mommy makeover“ kod žena nakon porođaja.

  Bitno je napomenuti da se abdominoplastika preporučuje ženama koje su završile sa rađanjem, naravno sama intervencija neće naškoditi narednoj trudnoći.

  Za abdominopastiku kandidati su i pripadnici muškog pola kod kojih se ova intervencija vrši iz zdravstvenih razloga više nego zbog estetike.

  Ljudi se sve više odlučuju baš na ovu proceduru jer dijete i vežbanje nisu adekvatani način kojima se ovaj problem može rešiti, rezultati se dugo čekaju što nije slučaj sa abdominoplastikom.

  Najpre treba zakazati konsultativni pregled našeg estetskog hirurga koji će saslušati vaše probleme, odraditi pregled i izložiti predlog koji je najbolji za vas kada je u pitanju abdominoplastika.

  Preoperativna priprema podrazumeva laboratorijske analize, pregled interniste sa EKG-om, RTG pluća i pregled anesteziologa.

  Sama operacija abdominoplastike se izvodi u uslovima opšte anestezije. Načini se rez u bikini zoni baš iz razloga da se može prekriti donjim vešom. Sastoji se od povlačenja i približavanja trbusnih mišića, potom se izvadi višak tkiva, koža se zateže i uklanje se višak iste. Sve ovo se radi u cilju dobijanja ravnog, zategnutog i čvrstog stomaka odnosno mišića. Postoperativni tok je individualan i uz adekvatno pridržavanja vašeg hirurga najčešće traje 14 dana a potpuni efekast nakon abdominoplastike već nakon četiri nedelje.

  Zakažite konsultaciju kod našeg stručnog tima estetskih hirurga koji će rešiti sve vaše dileme i pitanja o abdominoplastiici i učiniti da na najbolji mogući način dođete do željenog cilja.
  MOMMY MAKEOVER
 • “Mommy makeover” predstavlja skup procedura koji su osmišljeni da pomognu ženama da se na najefikasniji način reše promena nastale tokom I nakon trudnoće a krajnji cilj je da se povrati ili poboljaša vaš izgled. Promene koje nastaju nakon trudnoće odnose se na grudi, višak kože, dijastaza odnosto razdvajanje trbušnih mišića a javlja se kod 2/3 žena nakon porođaja. “Mommy makeover” ne samo da dovodi vaš izgled do savršenstva već poboljšava I psihičko stanje žena nakon porođaja. “Mommy makeover” može da uključuje estetsku hirurgiju, nehirurške tretmane ili kombinaciju oba.

  Šta najčešće uključuje “Mommy makeover” kada su u pitanju hirurške procedure:

  1. Povećanje grudi
  2. Podizanje grudi
  3. Liposukcija
  4. Labioplastika
  5. Abodminoplastika
  6. Blefaroplastika (operacija kapaka)

  Nehirurške metode:

  1. Smanjivanje masti (lipoliza)
  2. Smanjenje celulita
  3. Nehirurško podlmađivanje lica hijalurnom I botoxom
  4. Tretmani za zatezanje kože

  Najbolja stvar kada govorimo o “Mommy makeover” jeste ta što višestruke procedure mogu da se urade tokom jedne operacije, samim tim I period oporavka.

  “Mommy makeover” je personalizovan prema vašim potrebama I ciljevima, protokoli operacije I vreme oporavka variraju. Većina hirurških procedura iziskuje oporavak od 4 do 6 nedelja. Već nakon tri meseca vaše telo ce biti spremno da se osećate udobno u svojoj koži I popraviti vaše samopuzdanje.

  Bitno je napomenuti “Mommy makeover” jeste isplativa procedura sa dugotrajnim rezultatima.

  Najbolji način da saznate više o opcijama “Mommy makeover” jeste da zakažete konsultaciju kod naših estetskih hirurga koji će saslusati sva vasa pitanja I usmeriti ka onome što je vama potrebno.
© 2022, Medical Time Hospital All rights reserved.