POČETNA CENOVNIK USLUGE INFUZIONA TERAPIJA BOLNIČKI SMEŠTAJ VESTI O NAMA KONTAKT

O NAMA

MISIJA

  SPECIJALISTIČKO INTERNISTIČKO HIRURŠKA BOLNICA „MEDICAL TIME“ JE USTANOVA KOJA PRUŽA DOSTUPNU, SVEOBUHVATNU, KONTINUIRANU I BEZBEDNU ZDRAVSTVENU ZAŠTITU UZ POSTOJANJE BIOETIČKIH PRINCIPA I NEGOVANJE HUMANOG ODNOSA PREMA PACIJENTIMA. NAŠE TEMELJNO OPREDELJENJE JE PRUŽANJE KVALITETNE ZDRAVSTVENE USLUGE NA PRIMARNOM NIVOU, UZ EFIKASNO KORIŠĆENJE POSTOJEĆIH RESURSA KAO I KONTINUIRAN RAD NA UNAPREĐENJU ZDRAVLJA KORISNIKA I STICANJU ZNANJA I STRUČNOSTI ZAPOSLENIH.

VIZIJA

  TEŽIMO DOSTIZANJU NAJVEĆIH PROFESIONALNIH STANDARDA, MULTIDISCIPLINARNOM PRISTUPU U DIJAGNOSTICI I LEČENJU, EFIKASNOM TIMSKOM RADU, STVARANJU OSEĆAJA SIGURNOSTI KAKO ZA NAŠE PACIJENTE TAKO I ZA ZAPOSLENE. CILJ NAM JE DA POSTANEMO SAVREMENA, EFIKASNA, AKREDITOVANA ZDRAVTSVENA USTANOVA U KOJOJ ĆE PACIJENTIMA BITI PRUŽENA ZDRAVSTVENA ZAŠTITA PO NAJVIŠIM STANDARDIMA OD STRANE KVALITETNIH I PRIZNATIH STRUČNJAKA IZ OBLASTI INTERNE MEDICINE I HIRURGIJE.
 • Već punih 10 godina vredno radimo i bavimo se lečenjem pacijenata na specifičan način.
 • Kroz našu ustanovu je prošlo na hiljade zadovoljnih pacijenata i zahvaljujući njima smo porasli u renomiranu ustanovu - BOLNICU.

Kontakt informacije

Kontakt
 • Naše insistiranje na intravenskim terapijama nam se u ovih 10 godina pokazalo kao vrlo efikasan način lečenja u smislu ubrzanog oporavka, skraćivanja vremena lečenja, poboljšanja opšteg stanja organizma, detoksikscije, regeneracije…

Više informacija

Infuzione terapije
 • Raspolažemo timom lekara iz svih oblasti medicine, a sve u cilju što boljeg lečenja pacijenata.
 • Bolnica "Medical Time" je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, a dijagnostičke usluge koje pružamo su: dopler, UZ, rendgen, laboratorija.
 • Raspolažemo sa 10 bolničkih kreveta. Bolnica je opremljena centralnim dotokom kiseonika kao i potrebnom opremom za 24h monitoring pacijenta.
 • Posedujemo apartmane koji su namenjeni za smeštaj jedne osobe koja želi potpunu privatnost i komfor. Svaki apartman poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu,TV uređaj.

Više informacija

Usluge
 • Otišli smo korak dalje i prepoznali potrebe pacijenata, pa pored svega navedenog obezbedili smo i prostoriju u kojoj je postavljena profesionalna šamponjera gde se po želji pacijenta može izvršiti profesionalna higijena i toaleta kose.

Kontakt informacije

Kontakt
© 2021, Medical Time Hospital All rights reserved.